9. prosince 2007

Výměna trolejového vedení v Polabinách
LC - 20:25 | [Kategorie: Aktuality] | odkaz

V průběhu tohoto týdne probíhala v Polabinách (Polabiny točna a její okolí) výměna trolejového vedení. Dodavatelem celé stavby je firma EŽ (elektrizace železnic) Praha. Několik fotografií z výměny bylo přidáno na tuto stránku.
Již delší dobu probíhá také přímo ve vozovně oprava dispečinku a vrátnice, dispečink se bude přestavovat do úplně nové podoby. Zatímco dispečeři nyní přežívají v odpočinkové místnosti řidičů, do celého areálu se vchází postranní brankou a hned za ní stojí "mobilní vrátnice" v podobě trolejbusu 361, který je kabelem připojen k elektřině. Uznávám, že je to pro dožívající trolejbus velice originální využití. Několik fotografií z oprav dispečinku a vrátnice a také snímky "mobilní vrátnice" přidám někdy během příštího týdne.
Trolejbus 389 dostal novou reklamu na server www.pracevpardubicich.cz. Tím pádem přišel už i poslední trolejbus 21Tr o nové "rychlé pruhy". Novou reklamu taky už asi před měsícem dostal trolejbus 381, opět na firmu GTS. Bílý nezůstal ani autobus číslo 152, který se nyní může pochlubit celoplošnou reklamou na prodejce automobilů Toyota Tsusho.

Předcházející příspěvek: Mikulášský trolejbus
Další příspěvek: Trolejbusová kalamita

Kategorie

Archiv