13. ledna 2012

Změny ve fotogalerii
LC - 23:22 | [Kategorie: Aktualizace] | odkaz

Autobus Irisbus Citybus číslo 177 příliš dlouho bez reklamy nevydržel. Začátkem nového roku bylo jeho netradiční zbarvení zakryto celoplošnou reklamou, která opět propaguje Českou abilympijsou asociaci. Fotografie aktuálního vzhledu autobusu je k dispozici na jeho stránce.

O reklamy přišly v poslední době hned dva trolejbusy. Prvním z nich byl vůz Škoda 21Tr číslo 393, který přišel o reklamu na Dům barev. Druhým vozem je o pár let starší trolejbus Škoda 14TrM číslo 382 (reklama Gambrinus).

K menším změnám došlo ve fotogalerii. Sekce věnovaná autobusům Karosa B 931 byla podle aktuálního stavu rozdělena na provozní a vyřazené autobusy. Mezi neprovozní vozy byly také přidány ve svých sekcích trolejbus 368 a autobus 2, které byly vyřazeny na konci minulého roku. Z autobusů Karosa B 731 tak zbývá v provozu "poslední mohykán", autobus 129, který prošel v roce 2004 generální opravou ve společnosti Zliner. Hlavně díky zájmu některých řidičů je možné ho v pardubických ulicích spatřit ve všední dny velice často.

Předcházející příspěvek: Větší množstí vozů bez reklam
Další příspěvek: Reklama na loď

Kategorie

Archiv