1. září 2010

Fotografie za srpen
LC - 22:38 | [Kategorie: Aktualizace] | odkaz

Již všechny plynové autobusy Irisbus Citelis CNG z letošní dodávky se můžou pochlubit jednotným nátěrem Dopravního podniku města Pardubic. Do galerie byla doplněna fotografie autobusu číslo 209 (Galamb II) v jeho aktuální podobě. Zároveň přibyly fotografie reklamních polepů Citybusů čísel 151 (Vodovody a kanalizace) a 163 (CZ stavební holding). Mezi reklamní vozy se zařadily také autobusy čísel 157, 162 a 62, jejichž fotografie zatím k dispozici nejsou.

V neděli 22. srpna byly letos potřetí v provozu historické linky 51 a 52, tentokrát s účastí jednoho vozidla v majetku PSHŽD, a to trolejbusu 9Tr číslo 353, a autobusu Škoda 706 RTO patřícího DPmP. Jedna fotografie "erťáku" byla přidána na stránku věnovanou akcím historických vozidel. O den dříve byl trolejbus 353 vystaven na nádraží v Rosicích nad Labem jako ukázka silničních vozidel PSHŽD, který slavil 20 let od svého založení a také 10. jubilejní sezónu železničního muzea a expozice MHD ve vodárně na nádraží v Rosicích nad Labem.
Včera, tj. 31. srpna, vyjel do pardubických ulic v rámci rozloučení s prázdninami historický kloubový trolejbus Škoda Sanos 200.

Předcházející příspěvek: Fotografie nových CNG autobusů
Další příspěvek: Nostalgické linky v provozu již tuto neděli

Kategorie

Archiv