18. května 2010

Fotografie nových reklam
LC - 22:27 | [Kategorie: Aktualizace] | odkaz

Na konci dubna přišel o své rychlé pruhy autobus Karosa B 951E číslo 53 kvůli velice chudé reklamě na MF Dnes (sami můžete posoudit po kliknutí na odkaz). Sice nevím, kolik lidí bude zkoumat reklamu na autobusu nočního provozu, ale to je věcí reklamní agentury. Ocenit by naopak zasloužilo znovunalepení rychlých pruhů na trolejbus Škoda 28Tr číslo 402. Tomu reklama na Svaciny.eu vydržela jen přibližně 2 měsíce a nějakou dobu jezdil bílý (viz přidaná fotografie). Pouze by pruhy nemusely být nalepeny i na pravém zadním rohu, kde je po opravě oloupaný lak.
Fotografie nových reklam byly také přidány k trolejbusu Škoda 21Tr číslo 387 (Radio Černá Hora) a k autobusu Irisbus Citybus číslo 168 (Edera TV).

Svou poslední jízdu na linkách pardubické MHD nejspíše absolvoval minulý týden autobus 131. Po nehodě s osobním vozidlem je poškozen pravý bok a vzhledem k celkově špatnému stavu se autobus do provozu s největší pravděpodobností již nepodívá. Minulý týden se zapíše obecně do statistik DP jako "velice povedený". Za jediný týden se podnikové autobusy a trolejbusy účastnily hned 4 nehod, ať už zaviněných či nezaviněných ze strany řidiče DPmP.

Předcházející příspěvek: Zahájení sezóny železničního muzea Rosice nad Labem
Další příspěvek: Noční jízda Sanosu

Kategorie

Archiv