6. listopadu 2009

Oslava 4. narozenin stránek + malý dárek pro čtenáře
LC - 23:59 | [Kategorie: Novinky] | odkaz

Dnes jsou to přesně 4 roky, co jste, tehdy ještě na adrese mhd-pce.wz.cz, mohli poprvé navštívit stránky věnované pardubické MHD. Od tohoto okamžiku se stránky rozrostly o mnoho fotografií a sekcí a počítadlo za ty 4 roky zaznamenalo více než 60 tisíc návštěv. Při neustálém třídění a probírání fotografií na zveřejnění se postupně nahromadilo také velké množství fotografií se železniční tématikou. Část z nich byla samozřejmě pořízena v Pardubicích a jejich nejbližším okolí, ale mnoho z nich pochází také ze vzdálenějších míst.

Protože železniční tématika překračuje hranice fotogalerie městské hromadné dopravy, rozhodl jsem se zřídit zcela novou sekci, která bude fungovat pod vlastní subdoménou, podobně jako sekce modelová. Chtěl bych tedy nyní trochu potěšit i příznivce železnice a ke stránkám PARDUBICKAMHD.CZ připojit další část, která se, doufám, stane stejně navštěvovanou a oblíbenou, jako ostatní části stránek. Velice rád bych také občas přiblížil veřejnosti některá fotograficky zajímavá místa z českých (a snad časem i ze zahraničních) tratí, kterých rozhodně není málo.

Nové stránky, věnované pouze železnici si můžete prohlédnout na adrese http://zeleznice.pardubickamhd.cz. Omluvte, prosím, pro začátek, případnou nefunkčnost a neúplnost stránek, ale celkový počet fotografií s "mašinkami a vláčky" je tak velký, že opravdu není v lidských silách přidat vše najednou. Našim přáním je, abyste se jak na zbrusu nové železniční stránky, tak na déle fungující části, stále rádi vraceli a abyste vždy našli co hledáte a co Vás zajímá.

Předcházející příspěvek: Citelisy CNG v provozu
Další příspěvek: Fotografie plynových autobusů

Kategorie

Archiv