30. prosince 2008

Změny v sekcích
LC - 23:07 | [Kategorie: Aktualizace] | odkaz

Protože v současné době třídím a přebírám fotografie za celý uplynulý rok, rozhodl jsem se ještě před jejich přidáním trochu upravit některé sekce a tím částečně zvýšit přehlednost celého webu.
1) sekce Předváděcí vozy byla oddělena od původní sekce Ostatní. Odkaz přímo na předváděcí vozy byl přidán i do menu na levé straně.
2) původní sekce Ostatní byla rozdělena na dvě nové části. V první z nich (nazvané "Z provozu") jsou zahrnuty mimořádnosti z provozu, případně nějaké aktuální informace týkající se DPmP, které jsou podloženy fotografiemi. Do druhé jsem se rozhodl zařadit fotografie, které se podle mého názoru jinam nehodí, takže je nová stránka pojmenovaná Nezařazené fotografie. Zatím na ní jsou pouze fotografie Infobusu Olomouckého kraje, který se v Pardubicích vyskytoval v půlce května 2008 a pak také večerní fotografie trolejbusů na třídě Míru ze Zelené brány, pořízené v prosinci 2007.
Sekce "Ostatní" byla tedy rozdělena i v hlavním menu. Snad Vám všem tyto změny ulehčí hledání některých dosud téměř nepřístupných fotografií.

Fotografie, na které jsem za celý uplynulý rok zapomněl nebo jsem je jinak zanedbával, začnu přidávat od zítřka.

Předcházející příspěvek: PF 2009
Další příspěvek: Citybusy v roce 2008

Kategorie

Archiv