27. března 2008

Netradiční reklama na a-177
LC - 22:29 | [Kategorie: Aktuality] | odkaz

Včera dostal novou reklamu přes půlku levého boku autobus Irisbus Citybus číslo 177. Jedná se o pokračování kampaně na rozšíření počtu řidičů v DP. Nejsem si jistý, jestli fotka jedné řidičky s novým Citelisem bude mít u lidí úspěch, hlavně až všichni nově příchozí zjistí, že i když jsou mladí jako řidička na fotce a řídit taky třeba umí, tak dostanou při příchodu přidělené ty nejhorší vozy, které se pravidelně nasazují na linky. Ale za pokus to stojí!
Novou celovozovou reklamu na firmu Stavona dostal dnes Citybus číslo 178. Naopak o reklamu na firmu GTS přišel pouze po několika měsících trolejbus 14Tr17/6M číslo 381. Neznám sice přesný důvod, proč tento vůz přišel o reklamu, ale je to docela překvapivé, protože se celovozové reklamy objednávají na celé roky, zatímco tento vůz ji měl přibližně 4 měsíce.

Trolejbus 24Tr ev. čísla 318 měl včera v podvečerních hodinách nehodu. Osobní automobil údajně nedal trolejbusu přednost a trefil levý přední roh trolejbusu. Auto je podle informací zdemolované hodně, trolejbus má poškozený nárazník a trochu poškozený je i levý reflektor.

Fotografie trolejbusu 318 a autobusu 177 dnes dodal kolega MJ.

Předcházející příspěvek: Novinky z provozu
Další příspěvek: Výsledky kampaně DP

Kategorie

Archiv